Menu

Sepp Piontek foredrag (29/3-2017)

image
02. april 2017 kl. 12:36

Dørene blev slået op for en aften i fodboldens tegn.

Sponsorere mødtes klokken 17.30 til mad hvor 24 virksomheder, præsenteret deres firma ved en kort præsentation, så man fik lidt info om firmaet og hvad de kan tilbyde deres kunder. Derefter, var Jesper fra Såby forsamlingshus klar med en god buffet, hvor der også blev mulighed for at smage Såby fodbold vinen.

 Klokken 18.30 blev dørene åbnet for at spændende foredrag med Sepp Piontek, som fortalte om sin som spiller i Tyskland og som tid som Træner på Haiti og en stor del omkring sin tid som landstræner i Danmark. Hvor det lykkes ham at få Danmark med til Em 1984 i Frankrig og VM i 1986 i Mexico.

Vejen til succes ligger i det mentale hos spillerne og man har mod og hjerte til at kæmpe videre også selv om man kommer bagud. Det vigtige sagde Sepp at man har en stamme på 9-10 spillere der spiller hver gang. Også disciplin er vigtig nævnte Sepp, og bøder har en stor indvirkning på spillere, så man kan stole på hinanden, og stå sammen som en enhed.

Der blev også nævnt en masse sjove episoder fra landsholdet, om hvordan Sepp havde svært ved at styre de unge danske spillere på landsholdet – men tysk disciplin var vejen til succes.

Denne aften var vi tæt på 100 mennesker samlet.

 

Billeder fra foredraget kan ses HER