Menu

Lars Jacobsen & Zak Egholm foredrag 4/3-2020

image
15. marts 2020 kl. 15:21

Den 4/3 2020 gæstede kommentatorparret Lars Jacobsen og Zak Egholm Såby fodbold, arrangementet blev afholdt på Skoemagerkroen.

Godt 35 sponsorer mødte ind kl. 17.30 til en hyggelig aften med mad og foredrag, under titlen Rejsende i Fodbold. Sponsorerne blev budt velkommen af Skoemagerkroen som lavede tapas til de fremmødte.

Ved 18.30 tiden mødte 41 gæster op der havde købt billet til denne aften. Ved 19 tiden gik kommentatorparret på og fortalte vidt og bredt, om deres ture rundt i Europa med de danske klubhold der spillede champions og Europa league. De rundede også landsholdet, hvor parret har dækket kampene de senere år.

Publikum fik også mulighed for at quizze imod Lars Jacobsen, hvor der ikke blev sparret på grinene fra publikum da spørgsmålene tørnede frem på skærmen. Der blev også snakket godt i pausen, da Zak er gammel Såbyspiller og havde et kært gensyn med mange af de folk der var omkring klubben da han spillede.

Efter foredraget fik Lars og Zak overrakt en Såby trøje hver med deres navne på, så de havde et lille minde om en uforglemmelig aften i Såby Fodbold.