Menu

Flemming Toft foredrag 13/3-2019

image
14. marts 2019 kl. 17:22

Den 13/3 2019 gæstede Flemming Toft Kirke Såby Fodbold.

Jeg stod og tog imod Flemming i døren i Såby Forsamlingshus ved 17 tiden og var spændt på at møde stemmen der havde fyldt skærmen når jeg så landskampe hjemme på drengeværelset eller sammen med vennerne. Dengang EM-drengene vandt i 1992, var til VM I 1998 hvor man nåede helt til kvartfinalen og mange flere slutrunder.

Denne mand stod pludselig foran mig og var utrolig imødekommende og Flemming synes godt om vores klub og den måde vi har indrettet os på med fodbold og sponsorafdeling - Såby Fodbold Erhvervsklub.

Vi snakkede sammen og gjorde klar til aftens foredrag og stillede os klar i døren til at tage imod vores kære sponsorer, som talte 30 stk. denne aften, også et par nye ansigter der har vist interesse for klubben deltog.

Efter en kort introduktionsrunde hvor alle fik sat navn på hinanden og præsenteret deres firma, var Jesper fra forsamlingshuset vært for et lækkert måltid mad, samt vin, øl og vand. Flemming Toft gik på kl. 19 og igennem de næste 2 timer, var rundt om sit liv bag mikrofonen og nogle af de store oplevelser han har haft igennem sit lange virke som kommentator og journalist.

Der blev snakket om landshold, TV2, folk han havde mødt og nogle oplevelser der havde gjort indtryk på ham, blandt andet EM triumfen i 1992.

Godt 60 mennesker deltog denne aften.

Jens-Christian Olsen