Menu

Brøndby tur/retur 2018

image
08. oktober 2018 kl. 16:08

Troels Bech gæstede Såby Fodbold den 14/3-2018. Troels havde et spændende oplæg under titlen ”Når samarbejdet skal fungere”. Der blev fortalt og tegnet, så man kunne se og forstå hvordan man gør tingene i Brøndby IF. I Brøndby går de meget op i tal og måler alle spillerne, så man har en masse data’er på truppen. Resultaterne kan så bruges til, hvor meget man skal løbe, hvor mange højintense løb der skal til i løbet af en kamp. Ligeså hvor meget hvile, hvad man skal spise, hvor meget søvn osv. Alt sammen målinger der gør at man kan yde den optimale indsats på kampdagen. Troels kom også rundt om sin trænertid, i danske og udenlandske Klubber. Troels fremhævet i store vendinger hvor vigtigt det var at dyrke det positive i stedet for det negative. Alle ord kunne gøres positive og den positive ånd smitter af på spillere, træner og ledelse.

   

80 mennesker lyttede med, hvor 30 af dem var sponsor fra Såby Fodbold erhvervsklub, som mødtes et par time før foredraget. Her spiste man mad sammen, udvekslede erfaringer fra hinandens brancher på kryds og tværs. Der var en præsentationsrunde hvor alle firmaer kom med et skarpt indlæg med hvad de kunne hjælpe deres kunder med. En rigtig Hyggelig, spændende og lærerig dag for de fremmødte. Aften blev afholdt i Kirke Såby Forsamlingshus skønne omgivelser.

Den 16/9-2018 var det så vores tur til at komme en tur på Brøndby stadion efter Troels Bech havde inviteret os til Brøndby, da han synes det havde været en go oplevelse at gæste Såby Fodbold. Vi blev vist rundt på kontorer i omklædningsrum, i taktikrum, i deres træningscenter, inde ved kampbanen og i deres omgivelser på banerne og omkring stadion. Der blev blandt andet vist en ny hybridbane der skulle anlægges, hvor der også var monteret kamera rundt om banen, så man kunne bruge trænings data’er til at analysere hver enkelt spiller og hvad der kunne gøres bedre ved den enkelte træning. Vi er kommet ind i en tid hvor teknik er blevet en lige så vigtige del som det mentale og det fysiske på banen og det er de små ting der tæller når der skal point på tavlen og de store titler skal hives hjem. Vi var godt 50 mennesker samlet på denne gang, hvor også trænere og holdledere var inviteret med.