Menu

Såby Fodbold præsenterer stor træner profil!

image
16. december 2020 kl. 12:06
Såby Fodbold præsenterer stor træner profil!
Såby Fodbold har indgået en aftale med en ny Cheftræner for Såby Fodbold.
Vi er meget stolte og glade for at valget er faldet på Tommy Olsen som ny cheftræner i Såby Fodbold.
Vi er sikker på at Tommy er den rigtige person til jobbet, samt at han kan sætte den sportslige retning og kvalitet i vores fodbold, udtaler formand for Såby Fodbold Michaeel Emborg.
Tommy udtaler selv, at han helt fra starten af havde en god følelse, da kontakten med Såby opstod.
Han har ville gerne finde et trænerjob som kunne forene hans fodbold filosofi men en engageret klub og masse gode spillere.
Tommy ser frem imod den nye udfordring med stor glæde, og glæder sig ligeledes til få dannet nogle stærke relationer til spillerne, og ikke mindst trænerteamet, som bliver nogle vigtige sparringspartnere for ham.
Samtidig med annonceringen af ny cheftræner Tommy Olsen, er der også indgået aftale med en ny assistenttræner Jonas Hansen, som har lang tilknytning til Såby Fodbold:
Tommy’s karriere begyndte som spiller i TIK (Taastrup) hvorefter han spillede i Albertslund, Køge BK, BK Frem og FC Nordsjælland. I FC Nordsjælland var Tommy ikke kun anfører men også en super skarp angriber med masser af scorede mål!
Tommy Olsen stoppede som spiller i 2009, siden har Tommy besiddet trænerstillinger i blandt andet Køge Nord FC og Taastrup FC.
Allerede nu tordner nyheden frem på diverse sociale medier og sider, hvilket vi er MEGET glade for!
Hjælp os gerne med at dele budskabet!
Tipsbladet
Ekstrabladet