Såby Fodbold fylder 100 år og spiller mod Oldboys-landsholdet

image Foto: Per Kjærbye
17. juni 2022 kl. 12:32

Såby Fodbold fylder 100 år og spiller mod Oldboys-landsholdet 12 august 2022

Såby Fodbold fylder 100 år og dette skal fejres med en fantastisk dag på Såby Stadion!Det sker fredag d. 12. august 2022, hvor vi får besøg af det Danske Oldboys-landshold.

Der er lagt i ovnen til en fantastisk dag for hele familien, når vi skal fejre vores 100 års fødselsdag og programmet er således:

16.30: Stadion åbner
18.30: Kampstart
20:00: Spisning + hyggeligt samvær i hallen sammen med Oldboys-landsholdet (kræver billet)
01.00: Vi takker af for denne gang

Oldboys-landshold bruttotruppen består af cirka 100 spillere, og ca. 14 dage før kampen skal spilles ved vi, hvilke spillere som kommer med til kampen, men det bliver helt sikkert en oplevelse!

Af spillere i bruttotruppen kan blandt andet nævnes, Stig Tøfting, Henrik "Store" Larsen, Thomas Graversen, Nicklas Bendtner, Kasper Risgaard, John Dahl Tomasson, Peter Møller, Martin Jørgensen, Thomas Kahlenberg og mange flere.
Spillerlisten kan ses her

Der vil være mulighed for at købe entrebilletter til kampen og mulighed for at købe entrebillet med efterfølgende spisning med landsholdets spillere.

Entre til kampen: 50 kr. i forsalg eller 75 kr. ved indgang.

Entre til kampen samt spisning 300 kr. (voksen), som giver adgang til kampen samt den efterfølgende middag, hvor spillerne også vil deltage.

Entre til kampen samt spisning 150 kr. (barn) 0-8år, som giver adgang til kampen samt den efterfølgende middag, hvor spillerne også vil deltage.

Skynd dig at købe dine billetter da det er først til mølle, det bliver en fremragende dag på Såby Stadion

Billetter kan købes vi dette link:

*Billetpriser er ex. gebyr.

Vi håber I vil være med til at fejre denne fantastiske historiske dag!

På vegne af

Såby Fodbold